Kevin Vos

Als student Mechatronica aan Fontys Hogescholen ben ik in mijn stageperiode beland. Hierbij kreeg ik de unieke kans om binnen Sentech mijn stage te vervullen. Op de afdeling RD&E voer ik mijn stageopdracht uit. Hierbij onderzoek en ontwikkel ik een lineaire absolute encoder.

Sentech spreekt mij erg aan door de unieke sensoroplossingen die zij ontwikkelen voor de uiteenlopende markten. Ik vind het fantastisch dat ik hier onderdeel van uit maak. Naast het ontwikkelen van high tech sensoren, vind ik ook de persoonlijke begeleiding erg fijn. Het voelt meteen als een grote warme familie, al vanaf het moment dat ik binnenstapte.

Ondertussen woon ik een aantal jaren samen met mijn vriendin in ons eigen huisje. Sinds kort ook met onze twee kittens. In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan mijn auto. Ook klus ik veel in en om het huis. Af en toe een boek lezen doe ik ook graag.

e-mail Kevin

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Projectondersteuner Office Manager (tijdelijk)

Vanuit deze functie ondersteun je het MT en begeleid je toffe projecten. Van telefoniebeleid tot evenementen.
Lees verder >

Ervaren Projectleider Sensortechnologie

Als Ervaren Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke projecten op het gebied van sensorintegratie.
Lees verder >

Junior Projectleider Sensortechnologie

Als Junior Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke projecten op het gebied van sensorintegratie.
Lees verder >

Financial Controller

In deze veelzijdige rol binnen onze groeiende organisatie ben je (strategisch) sparringpartner en rechterhand van onze Finance Manager. Lees meer over deze vacature.
Lees verder >

Recruiter & Employer Branding Specialist

Als Recruiter & Employer Branding Specialist (32-40 uur) run jij bij Sentech jouw eigen recruitment-toko. Én dat binnen een mensgerichte organisatie. Lees verder!
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19