Kees van den Berk

Sinds augustus 2018 werk ik bij Sentech als Planner. In mijn werk ben ik verantwoordelijk voor het opstellen, uitdragen en uitwerken van de planning.

Ik zorg ervoor dat de productieorders op tijd aanwezig zijn. En ik zorg er mede voor dat de klant de producten op tijd in huis heeft.

Wat me in Sentech aanspreekt, zijn de informele sfeer en de korte communicatielijnen. Het bedrijf staat voor een aantal mooie uitdagingen, waar ik graag een constructieve en zinvolle bijdrage aan lever. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen. Bij Sentech zijn daarvoor voldoende aanknopingspunten.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin. Het opvoeden van twee pubers en een eigenwijze teckel vergt de nodige tijd en energie. Daarnaast luister ik naar (rock)muziek en vind ik het leuk om een paar keer per maand een concert te bezoeken. Ook lees ik graag een boek en sta ik op zaterdag langs de lijn bij het voetballen van mijn zoons. In de zomer ga ik het liefst op vakantie naar Italië.

e-mail Kees

of bel: 073 2200 337

Nieuws

Omgaan met veranderingen op het werk door digitalisering

Veranderingen door digitalisering hebben invloed op jouw baan. Leer omgaan met deze veranderingen op het werk. Zo speel jij in op jouw toekomst van werk.
Lees verder >

3 belangrijke criteria optical en inductive encoders uitgediept

Werkt jouw encoder niet optimaal? Verdiep je in belangrijke criteria van jouw toepassing. Ontdek ook welke specificaties van de encoder hierbij een grote rol spelen.
Lees verder >

Inductive of optical: welke encoder past bij jouw applicatie?

Jij wil nauwkeurig een positie of beweging meten. Welke encoder past bij jouw toepassing? En hoe selecteer je deze?
Lees verder >

Onze zwemhelden halen recordbedrag op voor Swim to Fight Cancer

Trots op onze zwemmers! Zij zwommen 2,1 kilometer en haalden wel 9.024 euro op voor kankeronderzoek.
Lees verder >

Betrouwbare afstandsmeting met radar sensor

Radar sensor meet afstanden met radiosignalen. Deze sensor is geschikt voor vele toepassingen. Ontdek deze technologie!
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Supply Chain Planner

Jij zorgt voor onze productieplanning. Daarbij optimaliseer je de planningsprocessen zodat je meer grip krijgt op jouw werk. Kom jij bij ons werken als Supply Chain Planner?
Lees verder >

Assembly Engineer

Met jouw assemblage skills, verwerk je zelfstandig elektronische onderdelen tot sensoroplossingen. Bewaak jij graag het overzicht?
Lees verder >

Afstudeeropdracht Technische Wiskunde: lokalisatie en mapping lidar

Ontwikkel een demo voor gelijktijdige lokalisatie en mapping van AGV's. Ontdek de werking achter zelfrijdende voertuigen.
Lees verder >

Senior Account Manager

In deze rol help jij onze klanten bij het vinden van sensoroplossingen. Ben jij een techneut met passie voor sales?
Lees verder >

Inside Sales Engineer

Op basis van klantbehoeften bedenk jij unieke sensoroplossingen. Ben jij het eerste technische aanspreekpunt voor onze klanten?
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19