Kees van den Berk

Sinds augustus 2018 werk ik bij Sentech als Production Planner. In mijn werk ben ik verantwoordelijk voor het opstellen, uitdragen en uitwerken van de planning.

Ik zorg ervoor dat de productieorders op tijd aanwezig zijn. En ik zorg er mede voor dat de klant de producten op tijd in huis heeft.

Wat me in Sentech aanspreekt, zijn de informele sfeer en de korte communicatielijnen. Het bedrijf staat voor een aantal mooie uitdagingen, waar ik graag een constructieve en zinvolle bijdrage aan lever. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen. Bij Sentech zijn daarvoor voldoende aanknopingspunten.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin. Het opvoeden van twee pubers en een eigenwijze teckel vergt de nodige tijd en energie. Daarnaast luister ik naar (rock)muziek en vind ik het leuk om een paar keer per maand een concert te bezoeken. Ook lees ik graag een boek en sta ik op zaterdag langs de lijn bij het voetballen van mijn zoons. In de zomer ga ik het liefst op vakantie naar Italië.

e-mail Kees

of bel: 073 2200 337

Nieuws

Chromatic confocal: extreme techniek op Precisiebeurs

Veel interesse voor de zeer nauwkeurige en contactloze afstandsmeting. Vergroot direct je techniekkennis in een paar minuten.
Lees verder >

Optische precisie op de nanometer

Extreme meetnauwkeurigheid op de nanometer haal je met Chromatic Confocal imaging. Check direct deze precisie techniek!
Lees verder >

IATF 16949 certificaat: werken volgens de leidende norm

Sentech werkt strikt volgens de kwaliteitsnormering IATF 16949, én de ISO 9001-norm. Maar waarom eigenlijk? En wat is het? Check direct de antwoorden!
Lees verder >

Ketenintegratie: focus is essentieel

Hebben bedrijven die zich niet op ketenintegratie richten nog bestaansrecht? Lees de visie van onder meer astronaut André Kuipers.
Lees verder >

IoT cruciaal voor continuïteit en succes

Laat je inspireren tot jouw eigen IoT-applicaties en nieuwe kansen voor jouw bedrijf.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Finance Manager

Als MT-lid ben je strategisch sparringpartner voor directie en management en ontwikkel je beleid op gebied van Finance en ICT.
Lees verder >

Project Lead Engineering

Je bent verantwoordelijk voor projectmanagement en -planning binnen de sensorintegratie. Is dit jou op het lijft geschreven?
Lees verder >

Vacature Project Engineer: focus op embedded hard- en software

Als Project Engineer beoordeel jij de technische en commerciële haalbaarheid en maakbaarheid van klantaanvragen.
Lees verder >

Gedreven HR Business Partner die het verschil maakt

We zoeken een proactieve, ambitieuze en gedreven HR Business Partner, op zowel tactisch als strategisch niveau. Challenge de business op HR-thematiek.
Lees verder >

Manager Sales met talent voor verbinden

We zoeken een ervaren professional, die als coach en verbinder op de juiste manier onze snelgroeiende salesorganisatie vormgeeft en leidt.
Lees verder >
Share This
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19