Johan Dijkshoorn

Als IT Support Specialist ben ik het eerste aanspreekpunt voor alle IT-vragen binnen Sentech.

Als IT’er help ik graag mensen om hun IT-vragen op te lossen.!–more–> Zo vind ik het fijn om vragen op locatie aan te pakken, vragen direct te stellen om snel en efficiënt tot een oplossing of alternatief te komen. Het persoonlijke contact maakt mijn werk extra leuk. Omdat Sentech een groeiend bedrijf is, heb ik naast bekende gezichten, regelmatig te maken met nieuwe gezichten die ik steeds beter leer kennen. Dat geeft een extra dimensie aan het IT-werk.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met schilderen en 3D-printen. Ook vind ik het fijn om actief bezig te zijn tijdens een potje basketbal.

Als IT’er ben ik uiteraard fan van een goede film en een gezellig spelletje, zowel op een computer als lekker aan tafel. Daarnaast ben ik dol op eten en wil ik nog veel delen van de wereld verkennen samen met mijn vrouw. Deze twee kan ik mooi samenvoegen in experimentele reizen over de wereldbol en in de keuken!

e-mail Johan

of bel: 073 2200 509

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Head of Sales en Business Development

Vanuit deze functie sta je midden in de organisatie en heb je een centrale rol in de groei en ontwikkeling van onze organisatie. Bekijk deze vacature.
Lees verder >

Quality Engineer

In deze rol onderzoek je product klachten, problemen én de oorzaken daarvan. Je ondersteunt in het optimaliseren van onze processen wat vervolgens leidt tot minder klachten.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19