Erik Bergman

Gedreven, leergierig, betrokken, ondernemend, creatief en doelgericht. Zo zou ik mezelf willen omschrijven. Eigenschappen die in mijn rol als senior buyer en als sensorexpert van belang zijn.

Bij Sentech ben ik verantwoordelijk voor een optimale supply chain, zodat onze klanten op het juiste moment feilloos werkende sensorproducten, conform de afgesproken specificaties, ontvangen. Ik houd me onder andere bezig met het zoeken naar geschikte partners en contractonderhandelingen.

Een geoliede samenwerking met onze partners is belangrijk. Daarom stemmen we alle belangen zo goed mogelijk op elkaar af.

Sentech triggerde mijn interesse, omdat het bedrijf ambitieus is en groeit. Daar draag ik naar hartenlust aan bij! Samen met onze leveranciers en partners bouwen we aan de toekomst.

Privé woon ik samen met Yvonne en haar twee zoons, die beiden studeren. Buiten mijn werk ben ik betrokken bij de Stichting Paul als secretaris. Wij steunen Roosendaalse ouders financieel, om hun kinderen te kunnen laten sporten.

Daarnaast ben ik actief in de strijd tegen kanker, als lid van Roparunteam Team Doelbewust, als deelnemer van Colsensation en als vrijwilliger bij Cycle Sensation.

Verder houd ik van koken, fietsen, tuinieren, lezen en muziek. Dus genoeg activiteiten om mijn vrije tijd leuk en zinvol te besteden.

e-mail Erik

of bel: 073 2200 333

Nieuws

Een bloeiende carrière in de hightech

Lees hier hoe het is om bij een succesvol hightechbedrijf te werken. En ontdek de carrièremogelijkheden bij Sentech.
Lees verder >

Ultra wideband garandeert zeer nauwkeurige plaatsbepaling

Ultra wideband is terug van weggeweest en uitermate geschikt voor betrouwbare plaatsbepaling.
Lees verder >

IIOT (Industrial IOT) – Waarom je het moet omarmen

Ook jij komt vroeg of laat voor de afweging te staan om met sensoren ‘te connecten’! Lees waarom je mee moet.
Lees verder >

De onthullende wetenschap achter Lidar-technologie

Lidar technologie is snel volwassen geworden als optische sensortoepassing voor detectie en afstandsbepaling. De voor- en nadelen worden onthuld.
Lees verder >

Mogelijkheden sensor fusion zetten AgriFoodTech bezoekers aan het denken

Hoe kunnen innovaties de wereldvoedselschaarste aanpakken en inspelen op de veranderende voedselketen? Lees de resultaten uit de presentatie.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Maak indruk met jouw open sollicitatie!

We staan open voor gemotiveerde en bekwame mensen die ons team willen versterken. Maak indruk op ons!
Lees verder >
Share This
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19