Corbin Smink

Ik heb de geweldige kans gekregen om mijn stage op de RD&E afdeling bij Sentech te mogen uitvoeren. Samen met mijn collega en begeleider werk ik aan een project, die waarschijnlijk voor een lange tijd binnen de afdeling gebruikt gaat worden. Voor dit project zet ik skills in die ik tijdens mijn studie heb geleerd: van het schrijven van software tot het ontwerpen en realiseren van hardware.

Tijdens de zoektocht naar een stagebedrijf bleek het toch lastig om een bedrijf met focus op embedded systemen te vinden. Sentech was hierin de uitzondering. De integratie van sensoren en de zoektocht naar nieuwe technieken sprak mij meteen aan. De RD&E afdeling is dan ook de perfecte omgeving om mijn technische creativiteit te prikkelen.

In mijn vrije tijd verdiep ik mij graag in de fictieve wereld, in boeken. Ook vind ik het leuk om te gamen en te bouwen aan mijn drone. Buiten dat, sta ik eigenlijk nergens liever dan op mijn ski’s op een berg.

e-mail Corbin

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >

Technical Support Engineer

Heb jij een technische achtergrond? Duik in sensorvraagstukken en vertaal klantwensen naar technische specificaties.
Lees verder >

Junior Sales Engineer

Start jij jouw technische loopbaan in de sensortechnologie? Op basis van klantbehoeften bedenk je - samen met je ervaren collega - maatwerk sensoroplossingen.
Lees verder >

Financieel Administratief Medewerker

Is werken met cijfers jouw ding? Als Financieel Administratief Medewerker verwerk en beheer je de financiële en administratieve gegevens.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19