Arielle Knuiman

Ik ben mijn hele loopbaan werkzaam geweest op het gebied van HR en heb bij verschillende grote bedrijven gewerkt, in binnen- en buitenland. Sinds 2011 werk ik als interim HR Professional. Op die manier houd ik ruimte over voor mijn interesses op gebied van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Zo heb ik een atelier in Tiel, waar ik creatieve workshops geef. Na in grote steden als Amsterdam en Londen te hebben gewoond, ben ik in 2016 naar het platteland van de prachtige Betuwe verhuisd. Daar woon ik in een yurt, zo’n ronde tent waar ze in Mongolië in wonen.

Bij Sentech zoek ik, als Interim Recruiter, de juiste kandidaten voor onze vacatures. Ook houd ik mij bezig met het optimaliseren van het wervings-, selectie- en introductieproces én met de arbeidsmarktcommunicatie.

Sentech groeit hard en ontwikkelt zich op alle fronten, ook op het gebied van Human Resources. We zijn bezig met ontwikkelen van een ‘State-of-the-Art-HR-beleid’. Ik vind het mooi en boeiend om daar een bijdrage aan te leveren.

Wat me hier verder opvalt: Sentech is een prettig bedrijf met fijne collega’s en een fijne werkomgeving.

e-mail Arielle

of bel: 073 2200 008

Nieuws

Chromatic confocal: extreme techniek op Precisiebeurs

Veel interesse voor de zeer nauwkeurige en contactloze afstandsmeting. Vergroot direct je techniekkennis in een paar minuten.
Lees verder >

Optische precisie op de nanometer

Extreme meetnauwkeurigheid op de nanometer haal je met Chromatic Confocal imaging. Check direct deze precisie techniek!
Lees verder >

IATF 16949 certificaat: werken volgens de leidende norm

Sentech werkt strikt volgens de kwaliteitsnormering IATF 16949, én de ISO 9001-norm. Maar waarom eigenlijk? En wat is het? Check direct de antwoorden!
Lees verder >

Ketenintegratie: focus is essentieel

Hebben bedrijven die zich niet op ketenintegratie richten nog bestaansrecht? Lees de visie van onder meer astronaut André Kuipers.
Lees verder >

IoT cruciaal voor continuïteit en succes

Laat je inspireren tot jouw eigen IoT-applicaties en nieuwe kansen voor jouw bedrijf.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Finance Manager

Als MT-lid ben je strategisch sparringpartner voor directie en management en ontwikkel je beleid op gebied van Finance en ICT.
Lees verder >

Project Lead Engineering

Je bent verantwoordelijk voor projectmanagement en -planning binnen de sensorintegratie. Is dit jou op het lijft geschreven?
Lees verder >

Vacature Project Engineer: focus op embedded hard- en software

Als Project Engineer beoordeel jij de technische en commerciële haalbaarheid en maakbaarheid van klantaanvragen.
Lees verder >

Gedreven HR Business Partner die het verschil maakt

We zoeken een proactieve, ambitieuze en gedreven HR Business Partner, op zowel tactisch als strategisch niveau. Challenge de business op HR-thematiek.
Lees verder >

Manager Sales met talent voor verbinden

We zoeken een ervaren professional, die als coach en verbinder op de juiste manier onze snelgroeiende salesorganisatie vormgeeft en leidt.
Lees verder >
Share This
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19