Arielle Knuiman

Ik ben mijn hele loopbaan werkzaam geweest op het gebied van HR en heb bij verschillende grote bedrijven gewerkt, in binnen- en buitenland. Sinds 2011 werk ik als interim Recruiter. Op die manier houd ik ruimte over voor mijn interesses op gebied van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Zo heb ik een atelier in Tiel, waar ik creatieve workshops geef. Na in grote steden als Amsterdam en Londen te hebben gewoond, ben ik in 2016 naar het platteland van de prachtige Betuwe verhuisd. Daar woon ik in een yurt, zo’n ronde tent waar ze in Mongolië in wonen.

Bij Sentech zoek ik, als Interim Recruiter, de juiste kandidaten voor onze vacatures. Ook houd ik mij bezig met het optimaliseren van het wervings-, selectie- en introductieproces én met de arbeidsmarktcommunicatie.

Sentech groeit hard en ontwikkelt zich op alle fronten, ook op het gebied van Human Resources. We zijn bezig met ontwikkelen van een ‘State-of-the-Art-HR-beleid’. Ik vind het mooi en boeiend om daar een bijdrage aan te leveren.

Wat me hier verder opvalt: Sentech is een prettig bedrijf met fijne collega’s en een fijne werkomgeving.

e-mail Arielle

of bel: 073 2200 008

Nieuws

Hoe verdien je geld met Internet of Things toepassingen?

Bouw een succesvolle IoT business case en maak het commercieel interessant. Ontdek tips en trucs.
Lees verder >

Chromatic confocal: extreme techniek op Precisiebeurs

Veel interesse voor de zeer nauwkeurige en contactloze afstandsmeting. Vergroot direct je techniekkennis in een paar minuten.
Lees verder >

Optische precisie op de nanometer

Extreme meetnauwkeurigheid op de nanometer haal je met Chromatic Confocal imaging. Check direct deze precisie techniek!
Lees verder >

IATF 16949 certificaat: werken volgens de leidende norm

Sentech werkt strikt volgens de kwaliteitsnormering IATF 16949, én de ISO 9001-norm. Maar waarom eigenlijk? En wat is het? Check direct de antwoorden!
Lees verder >

Ketenintegratie: focus is essentieel

Hebben bedrijven die zich niet op ketenintegratie richten nog bestaansrecht? Lees de visie van onder meer astronaut André Kuipers.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Commercieel Project Coördinator

Je bent de schakel tussen Sales en de interne organisatie. Samen met Sales coördineer je acties om New Business te genereren.
Lees verder >

Project Lead Engineering

Je bent verantwoordelijk voor projectmanagement en -planning binnen de sensorintegratie. Is dit jou op het lijft geschreven?
Lees verder >

Maak indruk met jouw open sollicitatie!

We staan open voor gemotiveerde en bekwame mensen die ons team willen versterken. Maak indruk op ons!
Lees verder >
Share This
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19