Website Sentech nu écht live!

website-sentech-nu-echt-live

Het was nog even spannend, omdat niet alleen de website maar de totale marketingcommunicatie van Sentech uitgerold is in een nieuw concept ‘challenge accepted’.

Zoals u in eerder nieuws al heeft kunnen lezen, heeft Sentech namelijk een compleet nieuwe corporate identity, die de propositie helder en duidelijk visualiseert voor zowel de klanten, medewerkers als iedere andere belanghebbende van Sentech.

De website biedt brede en specifieke informatie om u te kunnen voorzien van antwoorden op uw vragen. Als u inzoomt op een sensorvraagstuk zult u door een medewerker verder geholpen worden, om zo dichter bij de oplossing te komen.

Als de ‘challenge wordt aangegaan’, bouwen wij een langdurige relatie op, en dat is precies waar Sentech voor staat: een betrouwbare partner voor al uw complexe sensorvraagstukken.

Deel dit bericht via social media

Coördinator:

Marco Leeggangers

e-mail Marco

of bel: 073 2200 018

Nieuws

Duurzaamheid: dé voordelen voor milieu én klanten

Duurzaamheid uit zich bij Sentech in een energieneutraal pand, MVO, ISO TS 16949-certificering en een beperking van de milieubelasting en CO2-uitstoot.
Lees verder >

Introductie druksensor Variohm EuroSensor SMO3100

Deze veelzijdige druksensor (tot 4000 bar) is geschikt voor automotive. Sentech schakelt Variohm daarom vaak in. Lees direct alles over de toepassingen!
Lees verder >

Ruim half miljoen voor Swim to Fight Cancer: “Challenge completed!”

15 Sentech-zwemmers doken samen met 801 andere deelnemers ruim 520.000 euro bij elkaar voor Swim to Fight Cancer. De 2,1 kilometer zwemmen in beeld!
Lees verder >

Sensortechniek verbetert rendementen agrarische sector

Uit Rabobank-onderzoekt blijkt dat de voordelen van sensortechniek in de agrarische sector Australië niet duidelijk zijn. Toch verbetert het rendement.
Lees verder >

“Love Life, Fight Cancer”

Zondag 17 september 2017 neemt Sentech deel aan Swim to Fight Cancer, in de Singelgracht en Stadsdommel van ’s-Hertogenbosch. Welk Swim Team kies jij om KWF te steunen?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Teamleader Customer Service

Je ziet het als een uitdaging om, binnen een projectteam, ons nieuwe ERP-systeem te implementeren.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19