Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Eind maart dit jaar werd bekend dat investeringsmaatschappij Smile Invest een meerderheidsbelang heeft genomen in Sentech in Nieuwkuijk. Sentech werd in 2000 opgericht door Marcel Figge en telt momenteel ruim zestig medewerkers. Commercieel directeur Marco Leeggangers en operationeel directeur Hermen Kobus nemen de bestuurlijke eindverantwoordelijkheid op zich, Figge gaat zich richten op strategische langetermijnprojecten.

De kapitaalinjectie moet Sentech in staat stellen de groeistrategie te verwezenlijken die drie jaar geleden werd omarmd: innovatieve oem’ers in Noord-West Europa bedienen. ‘We richten ons met name op oem’ers zoals Agrifac, ASML en DAF, en daar zijn er in Nederland niet zo veel van. En degenen die er zijn, zijn al klant bij ons. Dus willen we groeien in landen als Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland.’

Lees het volledige artikel op de website van Link Magazine…

Dit artikel verscheen in Link Magazine en is geschreven door Wilma Schreiber

Nieuwsbrief

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Interim HR Adviseur (freelance/zzp)

Of je nu in dienst werkt of als zzp’er, bij ons voel je je snel thuis. Je wordt omgeven door hele leuke en kundige collega’s die je – we zeggen het maar alvast – na 7 maanden ongelofelijk zal gaan missen.
Lees verder >

Chief Financial Officer (CFO)

Als CFO én MT-lid ben je verantwoordelijk voor het financiële- en ICT-beleid. Ook geef je leiding aan drie Finance- en drie ICT-collega’s.
Lees verder >

Ervaren Projectleider Sensortechnologie

Als Ervaren Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke projecten op het gebied van sensorintegratie.
Lees verder >

Junior Projectleider Sensortechnologie

Als Junior Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke projecten op het gebied van sensorintegratie.
Lees verder >

Financial Controller

In deze veelzijdige rol binnen onze groeiende organisatie ben je (strategisch) sparringpartner en rechterhand van onze Finance Manager. Lees meer over deze vacature.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19