Precisiebeurs 2016 zeer geslaagd

sentech-veldhoven-precisiebeurs

Ook in 2016 is de Precisiebeurs druk bezocht. Op standnummer 143 heeft Sentech the sensor integrator met demonstraties en voorbeelden uitgevoerd van de complexe sensoroplossingen voor diverse vraagstukken.

Zoals Sentech altijd zegt “een sensor is één ding, maar het integreren van deze sensor in complexe machines aangesloten op de nieuwste ICT-technologieën is een tweede.

Sentech als R&D-verlengstuk

Vele vragen tijdens de beurs gingen vooral over het meedenken met R&D-afdelingen van grote gevestigde bedrijven en kleinere start-ups, dan op vooral hightechgebied.

Deel dit bericht via social media

Beursmanager:

Peter Verstappen

e-mail Peter

of bel: 073 2200 002

Nieuws

Duurzaamheid: dé voordelen voor milieu én klanten

Duurzaamheid uit zich bij Sentech in een energieneutraal pand, MVO, ISO TS 16949-certificering en een beperking van de milieubelasting en CO2-uitstoot.
Lees verder >

Introductie druksensor Variohm EuroSensor SMO3100

Deze veelzijdige druksensor (tot 4000 bar) is geschikt voor automotive. Sentech schakelt Variohm daarom vaak in. Lees direct alles over de toepassingen!
Lees verder >

Ruim half miljoen voor Swim to Fight Cancer: “Challenge completed!”

15 Sentech-zwemmers doken samen met 801 andere deelnemers ruim 520.000 euro bij elkaar voor Swim to Fight Cancer. De 2,1 kilometer zwemmen in beeld!
Lees verder >

Sensortechniek verbetert rendementen agrarische sector

Uit Rabobank-onderzoekt blijkt dat de voordelen van sensortechniek in de agrarische sector Australië niet duidelijk zijn. Toch verbetert het rendement.
Lees verder >

“Love Life, Fight Cancer”

Zondag 17 september 2017 neemt Sentech deel aan Swim to Fight Cancer, in de Singelgracht en Stadsdommel van ’s-Hertogenbosch. Welk Swim Team kies jij om KWF te steunen?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Teamleader Customer Service

Je ziet het als een uitdaging om, binnen een projectteam, ons nieuwe ERP-systeem te implementeren.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19